Vind Jezelf Leuk!
 
Dit is voor veel mensen helaas nog niet zo eenvoudig. Het houden van jezelf en jezelf dus leuk, lief en aardig vinden wordt niet als vanzelfsprekend gezien. Maar dat is het wel!
 
Ieder mens heeft het recht op een mooi en fijn leven en iedereen kan dat ook hebben, mits je maar goed voor jezelf zorgt. En daar zit nou juist het grote probleem... en dus ook de oplossing.
 
Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor anderen kunt zorgen.
Hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer je van anderen kunt houden. 
 
Daarom is er nu een energie-sessie die speciaal gericht is op Zelfliefde. Dit werkt, qua uitvoering, exact hetzelfde als de 'gewone' zuivere-energie sessie (zie de sessie) alleen is deze energie speciaal gericht op jouw Zelfliefde. Het opent dat luikje dat al veel te lang dicht zit, het maakt je er weer van bewust hoe leuk jij bent.
Zelfliefde is de basis voor een leuk leven, écht!!
 
Je kunt deze sessie eenmalig doen maar de ervaring heeft geleerd dat het bewustworden vaak iets meer nodig heeft. Daarom heb ik een mooi 'Vind Jezelf Leuk'-pakket (met een 'niet tevreden-geld terug' garantie) samengesteld:
 
Het 'Vind Jezelf Leuk'-pakket bestaat uit:
- 3 Zelfliefde energie-sessies op afstand 🙏🏻 
- Het boek Doe waar je blij van wordt!📗
- Het doe-boek Doe waar je blij van wordt!📒
- De Doe waar je blij van wordt!-kaartenwaaier 🍀
- De 'niet tevreden-geld terug' garantie! ✅
 
Het gaat als volgt:
Binnen een tijdsbestek van circa 1 maand vinden de 3 energie-sessies plaats. Daarvoor spreken we samen een tijdstip af waarop jij thuis een halfuurtje ongestoord en met je ogen dicht gaat liggen. Ik geef op dat moment de Zelfliefde-energie aan je door (vanuit mijn eigen omgeving). 🙏🏻 Een energie-sessie herstelt je balans op een hele eenvoudige manier, je lichaam herstelt zichzelf namelijk. Bij een Zelfliefde-sessie ligt de nadruk meer op de balans in je innerlijk waardoor je je weer herinnert hoe leuk jij bent! De sessie wordt door velen als heel relaxed ervaren.

Daarnaast raad ik je aan om een maand lang elke dag uit mijn boek 'Doe waar je blij van wordt!' te lezen. Tevens maak je elke dag een oefening uit het bijbehorende doe-boek. Ik heb deze boeken geschreven om mensen ervan bewust te maken dat zij zelf hun leven kunnen creŽren en daarbij speelt Zelfliefde een grote rol. Voor meer informatie over het boek 📗: 
www.doewaarjeblijvanwordt.nl 
 
En tot slot trek je iedere dag een kaart uit de 'Doe waar je blij van wordt!'-kaartenwaaier. Deze kaarten met heldere quotes (inclusief uitleg) maken je ervan bewust dat je ook anders naar bepaalde situaties kunt kijken.🍀
 
Dus je gaat op een relaxte en leuke manier een maand lang met jezelf aan de slag om de basis te leggen voor een leuker leven.
 
Het waarde van dit cadeau aan jezelf is € 265,00 maar NU tijdelijk verkrijgbaar voor de prijs van € 199,00. 
 
Niet tevreden-geld terug* ✅:
Mocht je binnen 2 maanden na de eerste sessie totaal geen verschil merken en het idee hebben dat de sessies niks voor je gedaan hebben, krijg je het geld van de sessies* teruggestort. Ik durf deze garantie gerust te geven omdat ik weet dat bijna iedereen baat heeft bij deze prachtige vorm van Zelfliefde-herstel.
 *Je krijgt het geld van het (doe)boek en de waaier NIET terug, wel de investering van de 3 sessies. (€ 169,-). Deze garantie is geldig tot 2 maanden na de eerste sessie.

 
Dus herken je je o.a. in het volgende:
- moeite hebben met nee zeggen
- moeite hebben met grenzen stellen, zowel richting jezelf als richting anderen 
- jezelf niet mooi vinden
- jezelf niet goed genoeg vinden
- pleasegedrag vertonen
- het idee dat je altijd alles voor anderen doet maar dat men dat niet terug doet
- jezelf klein en onzichtbaar voelen
- je onzeker voelen of
- dat je anderen altijd leuker vindt dan jezelf etc etc
 
...dan wordt het misschien tijd om eens echt aan jezelf te denken. Want jij bent degene die jouw leven kan veranderen! 🍀
 
Om dit pakket direct te bestellen ga je naar:
doewaarjeblijvanwordt.nl/vindjezelfleuk 
Na ontvangst van je bestelling neem ik z.s.m. contact met je op om de afspraak te maken voor de eerste sessie en stuur het pakket naar je toe.

Wil je graag eerst meer informatie, dan kun je me bereiken via WhatsApp, telefoon of e-mail:
info@doewaarjeblijvanwordt.nl
06 55 39 06 10 (tik op het telefoonnummer om te appen)
Ook in het weekend en in de avond ben ik per WhatsApp bereikbaar.👍
Groetjes,

Anne 🍀

Eenvoudig
terug in
balans!